LösningarBra planering är halva installationen

En elcentral vars kopplingar är förnuftigt placerade och där det finns tillräckligt med plats för kabeldragningen är rena nöjet att montera och underhålla. Det räcker inte med att alla komponenterna ryms på det givna utrymmet. Det är lika viktigt att montören eller servicepersonalen kan göra sitt jobb problemfritt.

Byggnadstekniken utvecklas och utvidgas hela tiden, men det utrymme som reserveras för tekniken växer inte i motsvarande mån. Särskilt vid sanering och renovering måste de valda komponenterna få plats på ofta mycket trånga ställen. Just i projekt av det här slaget har våra satsningar på kompetent planering visat sig ge utmärkt resultat.

Planering ingår alltid i leveranserna

Vi sköter själva planeringen av alla de elcentraler som vi säljer, utgående från våra kunders huvudscheman.

”God planering underlättar inte bara installationen utan också centralernas uppbyggnad, och det gör att vi kan vara säkra på att centralerna blir färdiga och levereras exakt på rätt tid.”
Harri Timonen, verkställande direktör

Komponenterna en garanti för tillförlitliga leveranser

Köparen behöver förutom god planering också komponenter i toppklass. Vi förser våra elcentraler bl.a. med komponenter som Moeller, General Electric Company, ABB Oy, Katko Oy.

Tack vare våra omsorgsfullt valda komponentleverantörer kan vi vara säkra på att de centraler vi tillverkar håller länge och fungerar tillförlitligt, förutom att det finns reservdelar för dem att tillgå i decennier framöver.

EC-Products, Kauppatie 48, FIN-95700 Pello, Puh. +358 (0)16 512 162, Gsm +358 (0)400 698 778, harri.timonen@ecproducts.fi