Siirry sisältöön

Sähkökeskusratkaisut

Hyvin suunniteltu on puoliksi asennettu

Sähkökeskus, jossa liittimet on sijoiteltu järkevästi ja kaapeleille on varattu riittävästi tilaa, on ilo asentaa ja huoltaa. Ei riitä, että kaikki komponentit mahtuvat määrättyyn tilaan. On tärkeää, että asentaja tai huoltomies voi tehdä työtään ilman ongelmia.

Rakennusten tekniikka monipuolistuu ja lisääntyy jatkuvasti, mutta tekniikalle varattu tila ei kasva samassa suhteessa. Etenkin saneerauskohteissa tarpeelliset komponentit täytyy saada mahtumaan usein hyvin ahtaaseen tilaan. Tällaisissa projekteissa panostamisemme suunnitteluosaamiseen on tuottanut erinomaisia tuloksia.

Suunnittelu aina osa toimitusta

Hoidamme itse kaikkien toimittamiemme sähkökeskusten suunnittelun asiakkaalta saamiemme pääkaavioiden mukaan.

”Suunnittelu helpottaa asennuksen lisäksi myös keskuksen kokoamista ja siten osaltaan varmistaa sitä, että keskukset valmistuvat ja saapuvat työmaalle ajallaan.”
– Harri Timonen, toimitusjohtaja

Komponentit takaavat toimintavarmuuden

Hyvän suunnittelun lisäksi, asiakas tarvitsee huippuluokan komponentteja. Meidän sähkökeskuksiimme komponentteja toimittavat ABB Oy, Phoenix Contact, Onninen Oy, Rexel Oy, SLO Oy, Ahlsell Oy, Ensto Finland Oyj sekä Weidmüller Suomi.

Yhteistyökumppaneidemme ansiosta takaamme, että valmistamamme keskukset kestävät, toimivat varmasti sekä varmistamme, että keskuksiin löytyy varaosia vielä vuosikymmenenkin kuluttua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yhteystiedot